Ниво 3

Уеб Плюс ЕООД Счетоводна кантора Гранд Фарбеколор ЕООД Орифлейм офис М Инвест БГ ЕООД Ейприл Строй ЕООД Ейприл Строй ЕООД Асоциация на родителите на деца с увреден слух Балкан Логистик 1990 ЕООД Кантора Рикошет ЕООД ВД ВЕА ДИЗАЙН ЕООД Пепето ЕООД Бългериън Фейр Сервис ЕООД Анидеа ЕООД Белпрего ООД Невенка Микова – психолог Мариана Таскова ЕООД Юпитер Софт ЕООД Хеър КОД ЕООД Профит 2000 ЕООД А и Джи Пропарти ЕООД Турс Клуб Елада Форест Скуул ЕООД ЕТ Галя Григорова Шивашко ателие Ниел Сео ЕООД Кантора Николов - Счетоводни услуги Ардес Консулт Софтарт БГ ДЕ ЕМ Консулт ЕООД Адвокатска кантора – адв. Росица Попова ВН ДИСТРИБУШЪН ЕООД Ран Транс РК ЕООД Ондовски трейд Къмпани СЕЙФ ПАРТ ООД Веди 2006 ООД - счетоводна кантора Бриа ЕООД ПП-Прес ЕООД Шахматен клуб Чесбомб-Пловдив Пандем ООД Алес Алумин ЕООД Евита Бутик ЕООД Титан Имоти ООД Билярд клуб The Academy Магазин за козметика Бътерфлай – Н ЕООД Застрахователен брокен Омникар и партньори Аутлет Ванеса Свободно помещение Свободно помещение Свободно помещение Делта Соурс ООД Делта Соурс ООД Свободно помещение